Десерт „Спокусливий погляд“

Veröffentlicht von

Гостинність – це прояв господарів до своїх гостей. Їхнє ставлення, спілкування та вміння пригостити потребують чималих зусиль. Стараємось приділити всю свою увагу гостям. І куди б ми не прийшли завжди звертаємо увагу на застілля. А ми нація така, що пригощати вміємо. Готуємо смачні обіди, вечері для дітей чи для дорослих, чи у будень чи у свято. І кожна господинька хоче перед гостями похвалитись своїми стравами, заінтригувати вишуканістю та смаковими якостями своїх блюд. І іноді хочеться приготувати для своїх найдорожчих щось смачненьке, поживне і щоб не забрало багато часу, з екологічно чистих продуктів. Не дарма у народі така поговірка «Дома їж, що хочеш, а у гостях, що дадуть» і тому для гостей все що найкраще. Сьогодні для вас класний рецепт невибагливого, зате дуже корисного і смачного десерту. Надіємось, що гості будуть у захваті від вашого смаколика.

десерт смачний

Нам потрібні такі інгредієнти:

Йогурт натуральний питний – 100 грамів

Персик консервований – 1 штука

Банан – 1 штука

Желатин – 1 чайна ложка

Вода – 50 грамів

десерт складники

Корисні властивості продуктів. Красивий із неповторним смаком банан багатий на вітаміни та корисні поживні речовини. Він один із найпопулярніших фруктів у світі. Ситний, смачний. Від нього у захваті діти та дорослі. Споживання бананів принесе велику користь для вашого здоров’я. Надасть заряд бадьорості організму, зміцнить імунітет, покращить травлення, позитивно вплине на роботу серця, мозку, нормалізує нервову систему, зніме стрес, а ще головне, що підніме гемоглобін, який необхідний для здоров’я. Банан цінний і у косметології. Виробляють із нього поживні маски для обличчя, шкіри. При укусах комах банан знімає свербіж з ураженого місця. Але банан, як і всі інші фрукти має протипоказання. Його не можна вживати в їжу людям хворим на варикозне розширення вен, у кого підвищене згортання крові, проблеми із кишечником, може викликати здуття живота, при ожирінні. Хоч банан і є дієтичною рослиною багатою на вуглеводи треба вживати з обережністю і для діабетиків. Багатий на вітаміни помаранчевий соковитий, духмяний персик. Часте вживання персика допомагає зміцнити імунітет, відновлює зір, покращує травлення, підвищує апетит, стимулює роботу нервової системи, очищає організм від шлаків і токсинів, нормалізує роботу нервової системи, допомагає в роботі серця, активізує діяльність головного мозку, зміцнює кісткову систему, бореться з анемією, є профілактичним засобом проти онкологічних захворювань, має сечогінну властивість, що корисно для тих, хто має проблеми з нирками, робить пружною шкіру, розгладжує зморшки, якщо є подразнення чи ранки на шкірі – допомагає їхньому швидкому загоєнню. Йогурт – це продукт вготовлений з молока, він насичений вітамінам і корисними речовинами. Вживаючи йогурт щодня можна покращити роботу шлунково-кишкового тракту, активізувати процеси обміну в організмі, зміцнити імунітет, наситити організм кальцієм, зміцнити кістки, зуби та нігті.

Етапи приготування десерту:

1. Персик виймаємо із банки й нарізаємо його невеликими кубиками. Порада: купуючи продукт перечитайте уважно склад продукту, дивимось на термін придатності та дату виготовлення, звертаємо свою увагу на вигляд банки, вона має бути не пошкоджена, а рідина в якій знаходяться персики має бути прозора без різкого запаху.

десерт апетитний

2. Банан чистимо від шкірки й нарізаємо маленькими частинками.

десерт оригінальний

3. Тепер беремо желатин, заливаємо його водою і заливаємо настоюватись.

десерт приготування

4. Зараз пересипаємо йогурт в окрему глибоку тарілку додаємо до нього підготовлений желатин, добре перемішуємо.

десерт апетитний

5. Формуємо десерт. Беремо склянку для десерту викладаємо у неї нарізаний банан і персик,

десерт легкий

зверху заливаємо йогуртом і залишаємо застигати в прохолодному місці. Смачний, корисний, ніжний, легкий десерт готовий. Смачного!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert