Десерт „Солодкі ноти“

Veröffentlicht von

Всім нам час від часу потрібна перерва від справ, роботи, життєвої рутини. Якщо ви закрутились, як білка в колесі вам просто необхідний час для себе. Зробіть паузу, а краще музичну паузу. А ми в свою чергу обіцяємо підібрати вам музичний акомпанемент. Десерт „Солодкі ноти“ саме той лік для мозку, який потрібен для насолоди і розслабленості. А якщо ви ще й потратите 15 хвилин на приготування цього ніжного, смачного та апетитного десерту, то голова у вас точно відпочине, а ви поринете в сучасне мистецтво кулінарії. Отож, вмикайте музику Моцарта, Баха чи Шопена і починаємо творити шедеври.

десерт рецепт

Для приготування даного шедевру кулінарії наших днів, нам потрібні такі продукти:

  • Вершки мінімум 33% жирності 300 грамів
  • Цукор 50 грамів
  • Банан середнього розміру 1 штука
  • Упаковка печива Орео
  • Насіння чіа 10 грамів

Як бачимо: все геніальне – просто! Буквально 5 інгредієнтів і 10-15 хвилин вашого часу і ви уже насолоджуєтесь оригінальним і ефектним десертом під класичну музику візуалізуючи моменти радості.

Вистачить продуктів для двох.

десерт приготування

А ми починаємо прямо зараз:

Крок 1

Почистьте банан від жовтої шкірки. Поріжте його на кружельця завтовшки 2-3 міліметри. Для цього десерту ми вибираємо жовті, спілі банани. Якщо ви обираєте банан, щоб приготувати або з’їсти його за кілька днів, то можете обрати трохи зеленуватий плід, щоб він не псувався, а навпаки доспів за ці дні. В холодильник банан не ставте, оскільки вони там швидше темніють і потім можуть бути гіркуваті на смак.

смачний десерт

Крок 2

Відкрийте упаковку з печивом Оремо і перемістіть весь вміст на окрему посудину. Цікавий факт: в 1921 році солодощі Орео мали статус сендвіча, а вже в 1974 їх перейменували на „шоколадне печиво-сендвіч Орео“.

апетитний десерт

Крок 3

Пересипте з упаковки в стаканчик 10 грамів насіння чіа. Нам вистачить для приготування десерту для двох персон.

оригінальний десерт

Крок 4

Перелийте 300 грамів вершків в глибоку склянну, або керамічну посудину. Починайте збивати міксером на малих оборотах і поступово збільшуюючи швидкість. Коли молочний продукт починає  ставати густішим – добавляйте до нього цукор не припиняючи збивати. Цукру добавте орієнтовно 50 грамів, але можете збільшувати або зменшувати грамаж, в залежності від того, який смак вам підходить. Коли вершки стали повністю густі ми припиняємо їх збивати. Ні в якому разі не замінюйте їх на вже готові, магазинні, оскільки смак буде відрізнятись кардинально. 

ніжний десерт

Крок 5

Починаємо змішування інгредієнтів. Викладіть на дно красивого стаканчика трішки вершків і одразу ж помістіть на них шматочки бананів. Тепер добавте зверху вершки, але вже більшу кількість, можете користуватись  кондитерським мішком, або шприцом. Коли ви вже виклали вершки, зверху помістіть 4 штуки печива Орео. Посипте десерт насінням чіа. Поставте в стакан оригінальну чайну ложечку. Тепер можете насолоджуватись своїм шедевром.

Смачного!ефектний десерт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert